Mors kanelkage

Denne kage er en af mine favoritter! ELSKER kanelkage og især med kaffeglasur eller luksusglasur som vi kaldte det dengang jeg var barn. Den er så simpel og hurtig at lave, også smager den bare godt hver gang!

KANELKAGE
125 g smør
400 g sukker
2 tsk. natron
5 tsk. kanel
400 g hvedemel
5 dl kærnemælk

Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn.
Smelt smørret og pisk det sammen med sukker, natron og kanel. Sigt hvedemelet i dejen og pisk det sammen med kærnemælk til du har en ensartede dej.
Fordel dejen i en bradeplade (30x20 cm) med bagepapir og bag kagen i 30-35 minutter.
Lad kagen køle helt af.

KAFFEGLASUR
250 g flormelis
60 g blødt smør
1,5 tsk. vaniljesukker
1,5 spsk. kakaopulver
2-3 spsk. kaffe

Pisk alle ingredienserne sammen og fordel det ovenpå den afkølede kage.

Tilføj kommentar

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.