Choko bombe

CHOKOLADEBROWNIE
200 g god mørk chokolade
115 g smør
100 g sukker
110 g brun farin
3 æg
½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
70 g hvedemel
25 g kakaopulver

30 g god mørk chokolade
1 nip havsalt

Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn. Smelt forsigtigt smør og chokolade i en gryde og lad det køle let af. Pisk sukker, brun farin og æg sammen til en lys og luftig masse. Vend herefter smør og chokolade ned i æggemassen. Bland vaniljesukker, salt, hvedemel og kakaopulver og sigt det nede i dejen og vend det hele sammen til ensartede masse. Fordel det i en springform (18-20 cm) med bagepapir i bunden og fordel de 30 g chokolade ovenpå kagen. Bag kagen 25-30 minutter og drys med lidt havsalt på toppen af kagen. Denne kage er oplagt at servere med lidt is og friske frugter

Tilføj kommentar

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.