Min tiramisu

4 personer

TIRAMISU
1 dl espresso
90 g æggeblommer
110 g rørsukker
250 g macarpone
70 g æggehvider
2 spsk. marsala
8 ladyfingers
Kakaopulver

Lav din espresso og lad det køle af.

Pisk æggeblommer og sukker til en lys og luftig masse. Tilsæt mascarpone og pisk indtil massen er ensartet.
Pisk æggehvider helt stive og vend dem forsigtigt i mascarponecremen.
Bland espresso og marsala sammen og dyb ladyfingers hurtig i blandingen.

Tag 4 glas og læg 1 ladyfinger i hver, knæk den gerne i mindre stykker, så den dækker hele bunden af glasset. Læg et lag mascarponecreme ovenpå. Lav et lag mere med ladyfingers og mascaponecreme. Stil den på køl i minimum nogle timer og gerne natten over.

Drys med kakaopulver inden servering.

Tilføj kommentar

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.