Cookies med hvid chokolade og hindbær

Ca. 20 stk.

Hvem elsker ikke cookies? Disse indeholder hvid chokolade og hindbær, hvilket er to ting som supplerer hinanden rigtig godt – og du kan give dem endnu et twist og put lidt lakrids i dem.

COOKIES
125 g blødt smør
65 g sukker
150 g brun farin
1 tsk. vaniljepulver
1 æg
1 tsk. bagepulver
½ tsk. natron
1 nip salt
220 g hvedemel
180 g hvid chokolade
10 g frysetørret hindbær

Pisk smør, sukker, brun farin og vaniljepulver godt sammen og tilføj ægget og pisk i nogle minutter til blanding er lyst og cremet. Bland mel, natron, bagepulver og salt sammen og sigt det ned i dejen og pisk på laveste hastighed indtil dejen har samlet sig.
Bland hakket hvid chokolade og frysetørret hindbær i cookiedejen og sæt den på køl i minimum en time.

Tænd ovnen på 175 grader alm. ovn.
Tag dejen ud af køleskabet og form kugler á 35 g. Bag 6-8 stykker ad gangen, så de ikke flyder sammen. Bag dem i 18-20 minutter og lad dem køle af på en bagerist.

Tilføj kommentar

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.

Relaterede opskrifter