Rom/karamel ganache til fyldte chokolader

Jeg har det sidste års tid fået øjnene op for hvor nemt og lækkert hjemmelavede fyldte chokolader er. Jeg har mange favorit fyld, men én af disse er denne rom/karamel ganache.

Hvis du ikke har prøvet den, så er det bare med at komme i gang.

Rom/karamel ganache

65 g sukker
15 g lys sirup
1 dl piskefløde
95 g hvid chokolade 1-2 nip flagesalt Rom aroma

Hæld sukker og lys sirup i en gryde og smelt det til en gylden karamel. Hæld herefter fløden i lidt ad gangen. Når alt fløde er tilføjet og karamellen koger hældes den over den hvide chokolade - rør det hele sammen til alt chokoladen er smeltet - tilføj salt og smag til med rom aroma.

Hæld det i en sprøjtepose - ganachen er klar, når den er afkølet til stuetemperatur.

TIP hvis du ikke kan vente til ganachen har stuetemperatur, kan den smides i køleskabet eller fryseren – men husk at holde øje med den.

Tilføj kommentar

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.